top of page

do 11 mei

|

De Puddingfabriek Groningen

Amonia Caramel Releaseparty

Write me down! Op 11 mei presenteert Amonia Caramel hun gelijknamige debuut-EP in De Puddingfabriek in Groningen. Tickets (bepaal je eigen prijs) zijn nu te koop! Support: Live at Olympus (NL)

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Amonia Caramel Releaseparty
Amonia Caramel Releaseparty

Tijd en locatie

11 mei 2023 20:00 – 12 mei 2023 00:00

De Puddingfabriek Groningen, Viaductstraat 3-6

Over het evenement

Onze debuut-EP 'Amonia Caramel' komt 12 mei uit! Om dit te vieren organiseren we een releaseparty op donderdagavond 11 mei in De Puddingfabriek in Groningen. Tijdens deze avond vol verhalen en muziek krijg je een voorproefje van onze liedjes mét band, nog voordat ze officieel worden uitgebracht op alle streamingdiensten. Het voorprogramma wordt verzorgd door het energieke singer-songwriterduo Live at Olympus

De EP 'Amonia Caramel' komt in gelimiteerde oplage uit op oranje vinyl. Wil je zeker weten dat je na afloop van onze releaseshow een elpee mee naar huis kan nemen? Plaats dan alvast een pre-order voor de plaat als je een ticket koopt. Op de avond zelf kan je deze ophalen bij de merchtafel. LET OP: een pre-order voor een elpee is geen toegangsbewijs voor de releaseshow. Zorg dus dat je de tickets en pre-order apart van elkaar aan je winkelmandje toevoegt. 

Tickets

  • PRE-ORDER AC VINYL (pick up)

    Onze EP 'Amonia Caramel' op gelimiteerd oranje vinyl! Je haalt hem op tijdens onze releaseparty in de Puddingfabriek op 11 mei 2023. Liever thuis ontvangen? Kies dan de andere optie in de webshop voor €23,- (inclusief verzendkosten). Geperst bij Deepgrooves in Leeuwarden. Uitgebracht door Audiosport Records.

    € 15,00
    +€ 0,38 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page